Leírás és Paraméterek
A termék közepes duzzasztóképességű, homogén, csomómentes gélt képez. Használata során gyors és teljes tisztulást érhetünk el, jól elváló csapadék mellett. Hatékonyan csökkenti a bor proteintartalmát, fehérje stabil port garantál. Alkalmas must (különösen botrytis fertőzőtt), kierjedt bor, gyümölcslevek derítésére.
Alkalmazása: A bentonitot 1:10 arányban vízben gyakori keberés mellett duzzasztjuk, majd a kapott gélt 12 órán át pihentetjük és végül folyamatos keverés mellett a kezelendő anyaghoz öntjük.
Adagolás: Tájékoztató értékként a következő mennyiségeket vehetjük, de a szükséges mennyiséget mindig laborvizsgálattal állapítsuk meg.
- 60-150g/hl musthoz
- 20-50g/hl erjedéshez
- 60-130g/hl borhoz
- 60-120 g/hl gyömölcslevekhez
Száraz, hűvös helyen tároljuk. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Vélemények
Hasonló termékek
Habzásgátló Foamsol 100 ml
Gyümölcs- és szeszcefrékhez, borseprőkhöz. Vízbázisú szilikon habzásgátló anyag.
OPTIMUM-WHITE – aromamegőrző redukáló hatású élesztőtápanyag 30 g
Illat és aromafokozó élesztőtápanyag álinkacefrékhez, fehér-és rozé-musthoz/borhoz.