Leírás és Paraméterek
Felhasználás: Szörpök, üdítők, dzsemek, gyümölcsborok készítéséhez, cefre savazásához, savanyúságok, befőttek tartósítására használják. A gyümölcs megtartja eredeti színét és zamatát, a savanyúság kemény, ropogós, friss színű marad. Gyümölcscefre erjesztésénél a megfelelő ph érték (2,8 - 3,2) beállításához a legbiztonságosabb borkősavat használni.
Adagolás: Gyümölcs feldoglozásánál, savanyúság készítésénél az ízlés szerinti borkősav mennyiséget vízben feloldjuk és a készítményhez adjuk.
- Bor készítésénél: a kimért mennyiséget oldja fel musban vagy borban és adagolja a kezelendő tételhez, majd jól keverje el. Borászati felhasználás előtt laborvizsgálat szükséges és a Bortörvény előírásait kell betartani.
Vélemények
Hasonló termékek
UVAFERM CM hidegtűrő borélesztő 20 g
Világszerte jól bevált fajélesztő. Pálinkacefrékhez, vörös- és fehérborokhoz, erjedésben megakadt újborok erjesztéséhez.Rendelhető680 FtDeriton - Borászati derítőszer 1 kg
SiO2 - hatóanyagtartalom min. 65-70%, granulátumElőrendelhető750 FtTörzsoldat 1 l
A kéndioxid gáznak vizes oldata – tökéletes helyettesítője mind a borkénnek, mind pedig a kénspraynek.Rendelhető750 Ft375 Ft-50%UVAFERM 228 aromafelszabadító hidegtűrő borélesztő 20 g
Aromafelszabadító, hidegtűrő borélesztő fehérbor és gyümölcscefre erjesztéséhez.Rendelhető800 FtUVAFERM PM hideg- és alkoholtűrő borélesztő 20 g
Friss, gyümölcsös rozék és fehérborok, hidegen erjesztett cefrék, pezsgők és borkülönlegességek erjesztésére.Rendelhető800 FtUVAFERM DANSTIL A borélesző 20 g
Kedvező árfekvésű, univerzális élesztő. Egyszerű, tiszta ízű fehér-, és vörös borokhoz, szeszcefrékhez.Rendelhető500 FtUVAFERM UVAVITAL élesztőtápanyag 20 g
Komplex élesztőtápanyag, az élesztő teljes körű tápanyagigényének fedezésére, egészséges erjedés, komplexebb illat, gyümölcsösebb, teltebb, kerekebb borok.Rendelhető500 FtUVAFERM OPTI RED élesztőtápanyag vörösbor- készítéshez 30 g
Színanyag megőrző vörös borokhoz.Rendelhető900 FtOPTIMUM-WHITE – aromamegőrző redukáló hatású élesztőtápanyag 30 g
Illat és aromafokozó élesztőtápanyag álinkacefrékhez, fehér-és rozé-musthoz/borhoz.
Rendelhető900 FtSzénsavas mész 250 g
Fehér színű, por alakú, borászatban használatos savcsökkentő.Nincs készleten300 FtHabzásgátló Foamsol 100 ml
Gyümölcs- és szeszcefrékhez, borseprőkhöz. Vízbázisú szilikon habzásgátló anyag.
Rendelhető1.100 FtLallzyme EX-V pektinbontó, erős macerációs és extrakciós enzim 10 g
Érett tanninú kékszőlők macerációs és színextrakciós enzime nagy testű, erőteljes illatú, tanningazdag, érlelésre szánt, különleges vörösborokhoz.Rendelhető1.550 Ft