Leírás és Paraméterek
Felhasználható: Gyümölcslé, szörp, lekvár, savanyúság, gyümölcs-bor, házi sajt készítéséhez, savtartalom beállításához. Antioxidáns hatása segíti a gyümölcsök ízének és eredeti színének megőrzését. Bor készítésénél vasas törések megelőzésére használják. Erőteljes vízlágyító, vízkőoldó hatású.
Adagolás: Gyümölcs feldolgozásánál, savanyúság készítésénél az ízlés szerinti citromsavat vízben feloldjuk és a készítményhez adjuk. Bor készítésénél a kimért mennyiséget oldja fel mustban vagy borban és adagolja a kezelendő tételhez, majd jól keverje el. Borászati felhasználás előtt l aborvizsgálat szükséges és a Bortörvény előírásait kell betartani.
Vélemények
Hasonló termékek
Lallzyme EX-V pektinbontó, erős macerációs és extrakciós enzim 10 g
LALLZYME HC pektinbontó enzim 10 g
LALLZYME BETA aromafelszabadító enzim 10 g
Lallzyme Cuvée-Blanc pektinbontó és aromafelszabadító enzim 10 g
Habzásgátló Foamsol 100 ml
Gyümölcs- és szeszcefrékhez, borseprőkhöz. Vízbázisú szilikon habzásgátló anyag.
OPTIMUM-WHITE – aromamegőrző redukáló hatású élesztőtápanyag 30 g
Illat és aromafokozó élesztőtápanyag álinkacefrékhez, fehér-és rozé-musthoz/borhoz.