Leírás és Paraméterek
Gyümölcs- és szeszcefrékhez, borseprőkhöz.
Vízbázisú szilikon habzásgátló anyag.
Erjedési habképzés megelőzésére, habzás fellépése után annak megszüntetésére, a főzőüstben a habzás megakadályozására vagy megszüntetésére.
Adagolás: 5-10 ml/hl koncentrációban a habzást hatékonyan gátolja, illetve megszünteti.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Hasonló termékek
OPTIMUM-WHITE – aromamegőrző redukáló hatású élesztőtápanyag 30 g
Illat és aromafokozó élesztőtápanyag álinkacefrékhez, fehér-és rozé-musthoz/borhoz.
Rendelhető
900 Ft
UVAFERM OPTI RED élesztőtápanyag vörösbor- készítéshez 30 g
Színanyag megőrző vörös borokhoz.
Rendelhető
900 Ft
UVAFERM 228 aromafelszabadító hidegtűrő borélesztő 20 g
Aromafelszabadító, hidegtűrő borélesztő fehérbor és gyümölcscefre erjesztéséhez.
Rendelhető
800 Ft
UVAFERM PM hideg- és alkoholtűrő borélesztő 20 g
Friss, gyümölcsös rozék és fehérborok, hidegen erjesztett cefrék, pezsgők és borkülönlegességek erjesztésére.
Rendelhető
800 Ft
Deriton - Borászati derítőszer 1 kg
SiO2 - hatóanyagtartalom min. 65-70%, granulátum
Előrendelhető
750 Ft
Törzsoldat 1 l
A kéndioxid gáznak vizes oldata – tökéletes helyettesítője mind a borkénnek, mind pedig a kénspraynek.
Rendelhető
50%
UVAFERM CM hidegtűrő borélesztő 20 g
Világszerte jól bevált fajélesztő. Pálinkacefrékhez, vörös- és fehérborokhoz, erjedésben megakadt újborok erjesztéséhez.
Rendelhető
680 Ft
Borkősav 100g
Savanyúságot szabályozó, antioxidáns. Beltartalom minimum 99,5%. E334
Rendelhető
660 Ft
Lallzyme EX-V pektinbontó, erős macerációs és extrakciós enzim 10 g
Érett tanninú kékszőlők macerációs és színextrakciós enzime nagy testű, erőteljes illatú, tanningazdag, érlelésre szánt, különleges vörösborokhoz.
Rendelhető
1.550 Ft
LALLZYME HC pektinbontó enzim 10 g
Fehér-és kékszőlők enzimes kezelésére, musttisztításra, gyümölcscefrék pektinbontására.
5 munkanap
1.650 Ft
UVAFERM DANSTIL A borélesző 20 g
Kedvező árfekvésű, univerzális élesztő. Egyszerű, tiszta ízű fehér-, és vörös borokhoz, szeszcefrékhez.
Rendelhető
500 Ft
UVAFERM UVAVITAL élesztőtápanyag 20 g
Komplex élesztőtápanyag, az élesztő teljes körű tápanyagigényének fedezésére, egészséges erjedés, komplexebb illat, gyümölcsösebb, teltebb, kerekebb borok.
Rendelhető
500 Ft
LALLZYME BETA aromafelszabadító enzim 10 g
Nagykoncentrációjú enzimkészítmény β-glükozidáz aktivitással, a fajtaaroma fokozására illatos fehér fajták újboraiban.
Rendelhető
1.700 Ft
Lallzyme Cuvée-Blanc pektinbontó és aromafelszabadító enzim 10 g
Fehér szőlők macerációs enzime, jó minőségű szőlők hosszú idejű áztatására kifejlesztett enzim.
Nincs készleten
1.750 Ft