Leírás és Paraméterek
Érett tanninú kékszőlők macerációs és színextrakciós enzime nagy testű, erőteljes illatú, tanningazdag, érlelésre szánt, különleges vörösborokhoz. Erőteljes tanninextrakció (csak érett magtannin esetén használjuk).
A káros mellékaktivitásoktól teljesen megtisztított enzim. Dózis: 1-2 g/q.
Pektinbontó, erős macerációs és extrakciós enzim. Erős celluláz és hemicelluláz aktivitásával több aromaanyagot szabadít fel a gyümölcsből a cefrézés és az erjesztés során, mint a hagyományos pektinázok. Oxidáz, depszidáz és fahéjsav-észteráz mentes enzimkészítmény. Dózisa: 2 g/q. A Lallzyme HC enzimmel kombináltan érdemes alkalmazni.
Vélemények
Hasonló termékek
LALLZYME HC pektinbontó enzim 10 g
LALLZYME BETA aromafelszabadító enzim 10 g
Lallzyme Cuvée-Blanc pektinbontó és aromafelszabadító enzim 10 g
Habzásgátló Foamsol 100 ml
Gyümölcs- és szeszcefrékhez, borseprőkhöz. Vízbázisú szilikon habzásgátló anyag.
UVAFERM OPTI RED élesztőtápanyag vörösbor- készítéshez 30 g
OPTIMUM-WHITE – aromamegőrző redukáló hatású élesztőtápanyag 30 g
Illat és aromafokozó élesztőtápanyag álinkacefrékhez, fehér-és rozé-musthoz/borhoz.