Barion Pixel

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. 

Termék címkék:
cink élesztő servomyces

Servomyces cinkélesztő 500 g

31.700 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 01218
Elérhetőség: Előrendelhető
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

5,5% szervesen kötött cinket tartalmazó aktív sörélesztő, mely a teljes erjedési folyamat során megfelelő mennyiségű, jól felvehető cinkkel látja el az élesztőt. Tisztább ízű, illatú, jobban iható söröket erjeszthetünk a Servomyces alkalmazásával. Gördülékenyebbé és gyorsabbá teszi az erjedést. Dózisa 1 g/hl.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

UVAFERM UVAVITAL élesztőtápanyag 1 kg

Komplex élesztőtápanyag, az élesztő teljes körű tápanyagigényének fedezésére, egészséges erjedés, komplexebb illat, gyümölcsösebb, teltebb, kerekebb borok. 
Rendelhető
17.500 Ft

UVAFERM 228 aromafelszabadító hidegtűrő borélesztő 500 g

Aromafelszabadító, hidegtűrő borélesztő fehérbor és gyümölcscefre erjesztéséhez.
Rendelhető
16.900 Ft

UVAFERM PM hideg- és alkoholtűrő borélesztő 500 g

Friss, gyümölcsös rozék és fehérborok, hidegen erjesztett cefrék, pezsgők és borkülönlegességek erjesztésére.
Rendelhető
15.900 Ft 12.720 Ft
20%

LALLZYME BETA aromafelszabadító enzim 100 g

Nagykoncentrációjú enzimkészítmény β-glükozidáz aktivitással, a fajtaaroma fokozására illatos fehér fajták újboraiban.
Rendelhető
14.800 Ft

LALLZYME HC pektinbontó enzim 100 g

Fehér-és kékszőlők enzimes kezelésére, musttisztításra, gyümölcscefrék pektinbontására.
Rendelhető
13.900 Ft

UVAFERM CM hidegtűrő borélesztő 500 g

Világszerte jól bevált fajélesztő. Pálinkacefrékhez, vörös- és fehérborokhoz, erjedésben megakadt újborok erjesztéséhez.
Rendelhető
12.900 Ft

Tükrös borászati derítőszer 400 g

Borászati derítőszer fehér és vörös borokhoz.
Rendelhető
2.500 Ft

Lallzyme Cuvée-Blanc pektinbontó és aromafelszabadító enzim 10 g

Fehér szőlők macerációs enzime, jó minőségű szőlők hosszú idejű áztatására kifejlesztett enzim. 
Rendelhető
1.750 Ft

LALLZYME BETA aromafelszabadító enzim 10 g

Nagykoncentrációjú enzimkészítmény β-glükozidáz aktivitással, a fajtaaroma fokozására illatos fehér fajták újboraiban.
Előrendelhető
1.700 Ft

LALLZYME HC pektinbontó enzim 10 g

Fehér-és kékszőlők enzimes kezelésére, musttisztításra, gyümölcscefrék pektinbontására.
Rendelhető
1.650 Ft

Lallzyme EX-V pektinbontó, erős macerációs és extrakciós enzim 10 g

Érett tanninú kékszőlők macerációs és színextrakciós enzime nagy testű, erőteljes illatú, tanningazdag, érlelésre szánt, különleges vörösborokhoz.
Rendelhető
1.550 Ft

Citromsav 1 kg

Citromsav E330. Savanyúságot szabályozó, antioxidáns.
Rendelhető
1.500 Ft

REDULESS W élesztőtermék 30 g

Élesztőtermék a borok kén-hidrogénes, bakszagos, szulfidos, szulfitos íz- és illathibáinak, szaghibáinak kezelésére.
Rendelhető
1.250 Ft 815 Ft
35%

Kénpor 1 kg

Kénhiány kezelésére alkalmas műtrágya
Rendelhető
1.200 Ft

Bentonit 1 kg

Nátrium-bentonit por. SiO2 hatóanyagtartalom min. 65-70%

 

Rendelhető
1.200 Ft

Habzásgátló Foamsol 100 ml

Gyümölcs- és szeszcefrékhez, borseprőkhöz. Vízbázisú szilikon habzásgátló anyag.

Rendelhető
1.100 Ft

OPTIMUM-WHITE – aromamegőrző redukáló hatású élesztőtápanyag 30 g

Illat és aromafokozó élesztőtápanyag álinkacefrékhez, fehér-és rozé-musthoz/borhoz.

 

 

Rendelhető
900 Ft

UVAFERM OPTI RED élesztőtápanyag vörösbor- készítéshez 30 g

Színanyag megőrző vörös borokhoz.
Rendelhető
900 Ft