Leírás és Paraméterek
5,5% szervesen kötött cinket tartalmazó aktív sörélesztő, mely a teljes erjedési folyamat során megfelelő mennyiségű, jól felvehető cinkkel látja el az élesztőt. Tisztább ízű, illatú, jobban iható söröket erjeszthetünk a Servomyces alkalmazásával. Gördülékenyebbé és gyorsabbá teszi az erjedést. Dózisa 1 g/hl.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Hasonló termékek
UVAFERM UVAVITAL élesztőtápanyag 1 kg
Komplex élesztőtápanyag, az élesztő teljes körű tápanyagigényének fedezésére, egészséges erjedés, komplexebb illat, gyümölcsösebb, teltebb, kerekebb borok.
Rendelhető
17.500 Ft
UVAFERM PM hideg- és alkoholtűrő borélesztő 500 g
Friss, gyümölcsös rozék és fehérborok, hidegen erjesztett cefrék, pezsgők és borkülönlegességek erjesztésére.
Rendelhető
37%
LALLZYME BETA aromafelszabadító enzim 100 g
Nagykoncentrációjú enzimkészítmény β-glükozidáz aktivitással, a fajtaaroma fokozására illatos fehér fajták újboraiban.
Rendelhető
26%
LALLZYME HC pektinbontó enzim 100 g
Fehér-és kékszőlők enzimes kezelésére, musttisztításra, gyümölcscefrék pektinbontására.
Rendelhető
13.900 Ft
UVAFERM CM hidegtűrő borélesztő 500 g
Világszerte jól bevált fajélesztő. Pálinkacefrékhez, vörös- és fehérborokhoz, erjedésben megakadt újborok erjesztéséhez.
Rendelhető
12.900 Ft
Uvaferm Alpha almasavbontó baktérium 2,5 g
Ez egy hűtött termék és többnyire nincs készleten az üzletben! Kérjük, érdeklődjön a készlettel kapcsolatban, akkor is, ha a termék rendelhető/készleten állapoton van.
3-5 munkanap
11.500 Ft
Lallzyme Cuvée-Blanc pektinbontó és aromafelszabadító enzim 10 g
Fehér szőlők macerációs enzime, jó minőségű szőlők hosszú idejű áztatására kifejlesztett enzim.
Nincs készleten
1.750 Ft
LALLZYME BETA aromafelszabadító enzim 10 g
Nagykoncentrációjú enzimkészítmény β-glükozidáz aktivitással, a fajtaaroma fokozására illatos fehér fajták újboraiban.
Rendelhető
1.700 Ft
LALLZYME HC pektinbontó enzim 10 g
Fehér-és kékszőlők enzimes kezelésére, musttisztításra, gyümölcscefrék pektinbontására.
Rendelhető
1.650 Ft
Lallzyme EX-V pektinbontó, erős macerációs és extrakciós enzim 10 g
Érett tanninú kékszőlők macerációs és színextrakciós enzime nagy testű, erőteljes illatú, tanningazdag, érlelésre szánt, különleges vörösborokhoz.
Rendelhető
1.550 Ft
Habzásgátló Foamsol 100 ml
Gyümölcs- és szeszcefrékhez, borseprőkhöz. Vízbázisú szilikon habzásgátló anyag.
Rendelhető
1.100 Ft
UVAFERM OPTI RED élesztőtápanyag vörösbor- készítéshez 30 g
Színanyag megőrző vörös borokhoz.
Rendelhető
900 Ft
OPTIMUM-WHITE – aromamegőrző redukáló hatású élesztőtápanyag 30 g
Illat és aromafokozó élesztőtápanyag álinkacefrékhez, fehér-és rozé-musthoz/borhoz.
Rendelhető
900 Ft
UVAFERM PM hideg- és alkoholtűrő borélesztő 20 g
Friss, gyümölcsös rozék és fehérborok, hidegen erjesztett cefrék, pezsgők és borkülönlegességek erjesztésére.
Rendelhető
800 Ft
UVAFERM 228 aromafelszabadító hidegtűrő borélesztő 20 g
Aromafelszabadító, hidegtűrő borélesztő fehérbor és gyümölcscefre erjesztéséhez.
Rendelhető
800 Ft