Leírás és Paraméterek
5,5% szervesen kötött cinket tartalmazó aktív sörélesztő, mely a teljes erjedési folyamat során megfelelő mennyiségű, jól felvehető cinkkel látja el az élesztőt. Tisztább ízű, illatú, jobban iható söröket erjeszthetünk a Servomyces alkalmazásával. Gördülékenyebbé és gyorsabbá teszi az erjedést. Dózisa 1 g/hl.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Hasonló termékek
LALLZYME BETA aromafelszabadító enzim 100 g
Nagykoncentrációjú enzimkészítmény β-glükozidáz aktivitással, a fajtaaroma fokozására illatos fehér fajták újboraiban.Rendelhető14.800 Ft10.900 Ft-26%LALLZYME HC pektinbontó enzim 100 g
Fehér-és kékszőlők enzimes kezelésére, musttisztításra, gyümölcscefrék pektinbontására.Előrendelhető13.900 FtUVAFERM CM hidegtűrő borélesztő 500 g
Világszerte jól bevált fajélesztő. Pálinkacefrékhez, vörös- és fehérborokhoz, erjedésben megakadt újborok erjesztéséhez.Rendelhető12.900 FtUvaferm Alpha almasavbontó baktérium 2,5 g
Ez egy hűtött termék és többnyire nincs készleten az üzletben! Kérjük, érdeklődjön a készlettel kapcsolatban, akkor is, ha a termék rendelhető/készleten állapoton van.3-5 munkanap11.500 FtLallzyme Cuvée-Blanc pektinbontó és aromafelszabadító enzim 10 g
Fehér szőlők macerációs enzime, jó minőségű szőlők hosszú idejű áztatására kifejlesztett enzim.Rendelhető1.750 FtLALLZYME BETA aromafelszabadító enzim 10 g
Nagykoncentrációjú enzimkészítmény β-glükozidáz aktivitással, a fajtaaroma fokozására illatos fehér fajták újboraiban.Rendelhető1.700 FtLALLZYME HC pektinbontó enzim 10 g
Fehér-és kékszőlők enzimes kezelésére, musttisztításra, gyümölcscefrék pektinbontására.Rendelhető1.650 FtLallzyme EX-V pektinbontó, erős macerációs és extrakciós enzim 10 g
Érett tanninú kékszőlők macerációs és színextrakciós enzime nagy testű, erőteljes illatú, tanningazdag, érlelésre szánt, különleges vörösborokhoz.Rendelhető1.550 FtHabzásgátló Foamsol 100 ml
Gyümölcs- és szeszcefrékhez, borseprőkhöz. Vízbázisú szilikon habzásgátló anyag.
Rendelhető1.100 FtUVAFERM OPTI RED élesztőtápanyag vörösbor- készítéshez 30 g
Színanyag megőrző vörös borokhoz.Rendelhető900 FtOPTIMUM-WHITE – aromamegőrző redukáló hatású élesztőtápanyag 30 g
Illat és aromafokozó élesztőtápanyag álinkacefrékhez, fehér-és rozé-musthoz/borhoz.
Rendelhető900 FtUVAFERM 228 aromafelszabadító hidegtűrő borélesztő 20 g
Aromafelszabadító, hidegtűrő borélesztő fehérbor és gyümölcscefre erjesztéséhez.Rendelhető800 FtUVAFERM PM hideg- és alkoholtűrő borélesztő 20 g
Friss, gyümölcsös rozék és fehérborok, hidegen erjesztett cefrék, pezsgők és borkülönlegességek erjesztésére.Rendelhető800 FtDeriton - Borászati derítőszer 1 kg
SiO2 - hatóanyagtartalom min. 65-70%, granulátumElőrendelhető750 FtTörzsoldat 1 l
A kéndioxid gáznak vizes oldata – tökéletes helyettesítője mind a borkénnek, mind pedig a kénspraynek.Rendelhető750 Ft375 Ft-50%UVAFERM CM hidegtűrő borélesztő 20 g
Világszerte jól bevált fajélesztő. Pálinkacefrékhez, vörös- és fehérborokhoz, erjedésben megakadt újborok erjesztéséhez.Rendelhető680 Ft