Barion Pixel

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. 

Termék címkék:
enzim lallzyme

Lallzyme Cuvée-Blanc pektinbontó és aromafelszabadító enzim 10 g

1.750 Ft
Menny.:db
Fehér szőlők macerációs enzime, jó minőségű szőlők hosszú idejű áztatására kifejlesztett enzim. 
Cikkszám: 01888
Elérhetőség: Nincs készleten
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Jó minőségű, egészséges alapanyagokból nagyminőségű, erőteljes struktúrájú, komlexebb, teltebb kerekebb, intenzívebb fajtaaromájú bor készíthető. Illatos és buké fajták hosszú idejű héjonáztatásos enzimkezelésére. Pl.: Chardonnay, Sauvignon blanc, Hárslevelű, Rizlingszilváni, Zöld Veltelini, Semillon stb.

Adagolás: 

  • Adagolás és macerációs idő: 2g/q
  • Héjonáztatási idő: 6-12 óra (12-15 °C fokon)

Felhasználás: Az enzimet oldjuk mustban vagy vízben, majd egyenletesen elosztva adjuk a pektinbontandó tételhez (még a héjonáztatásra használt prés, vagy macerációs tank feltöltése előtt)

Tárolás, eltarthatóság: Száraz, hűvös helyen tárolva (5-15 °C) a gyártástól számított 3 év. Felbontás után a lezárt csomagban később is felhasználható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

LALLZYME BETA aromafelszabadító enzim 10 g

Nagykoncentrációjú enzimkészítmény β-glükozidáz aktivitással, a fajtaaroma fokozására illatos fehér fajták újboraiban.
Rendelhető
1.700 Ft

LALLZYME HC pektinbontó enzim 10 g

Fehér-és kékszőlők enzimes kezelésére, musttisztításra, gyümölcscefrék pektinbontására.
5 munkanap
1.650 Ft

Lallzyme EX-V pektinbontó, erős macerációs és extrakciós enzim 10 g

Érett tanninú kékszőlők macerációs és színextrakciós enzime nagy testű, erőteljes illatú, tanningazdag, érlelésre szánt, különleges vörösborokhoz.
Rendelhető
1.550 Ft

Citromsav 1 kg

Citromsav E330. Savanyúságot szabályozó, antioxidáns.
Rendelhető
1.500 Ft

Kénpor 1 kg

Kénhiány kezelésére alkalmas műtrágya
Rendelhető
1.200 Ft

Bentonit 1 kg

Nátrium-bentonit por. SiO2 hatóanyagtartalom min. 65-70%

 

Rendelhető
1.200 Ft

Habzásgátló Foamsol 100 ml

Gyümölcs- és szeszcefrékhez, borseprőkhöz. Vízbázisú szilikon habzásgátló anyag.

Rendelhető
1.100 Ft

Tükrös borászati derítőszer 400 g

Borászati derítőszer fehér és vörös borokhoz.
Rendelhető
2.500 Ft

UVAFERM OPTI RED élesztőtápanyag vörösbor- készítéshez 30 g

Színanyag megőrző vörös borokhoz.
Rendelhető
900 Ft

OPTIMUM-WHITE – aromamegőrző redukáló hatású élesztőtápanyag 30 g

Illat és aromafokozó élesztőtápanyag álinkacefrékhez, fehér-és rozé-musthoz/borhoz.

 

 

Rendelhető
900 Ft

UVAFERM PM hideg- és alkoholtűrő borélesztő 20 g

Friss, gyümölcsös rozék és fehérborok, hidegen erjesztett cefrék, pezsgők és borkülönlegességek erjesztésére.
Rendelhető
800 Ft

UVAFERM 228 aromafelszabadító hidegtűrő borélesztő 20 g

Aromafelszabadító, hidegtűrő borélesztő fehérbor és gyümölcscefre erjesztéséhez.
Rendelhető
800 Ft

Deriton - Borászati derítőszer 1 kg

SiO2 - hatóanyagtartalom min. 65-70%, granulátum
Előrendelhető
750 Ft

Törzsoldat 1 l

A kéndioxid gáznak vizes oldata – tökéletes helyettesítője mind a borkénnek, mind pedig a kénspraynek.
Rendelhető
750 Ft 375 Ft
50%

UVAFERM CM hidegtűrő borélesztő 20 g

Világszerte jól bevált fajélesztő. Pálinkacefrékhez, vörös- és fehérborokhoz, erjedésben megakadt újborok erjesztéséhez.
Rendelhető
680 Ft

Borkősav 100g

Savanyúságot szabályozó, antioxidáns. Beltartalom minimum 99,5%. E334
Rendelhető
660 Ft

Granulált aktív szén 100 g

Növényi eredetű granulált aktívszén.
Nincs készleten
520 Ft

UVAFERM DANSTIL A borélesző 20 g

Kedvező árfekvésű, univerzális élesztő. Egyszerű, tiszta ízű fehér-, és vörös borokhoz, szeszcefrékhez.
Rendelhető
500 Ft

UVAFERM UVAVITAL élesztőtápanyag 20 g

Komplex élesztőtápanyag, az élesztő teljes körű tápanyagigényének fedezésére, egészséges erjedés, komplexebb illat, gyümölcsösebb, teltebb, kerekebb borok. 
Rendelhető
500 Ft

Nátrium- benzoát 100 g

Tartósítószer befőzéshez.
Rendelhető
420 Ft