Leírás és Paraméterek
Felhasználás: Szörpök, üdítők, dzsemek, gyümölcsborok készítéséhez, cefre savazásához, savanyúságok, befőttek tartósítására használják. A gyümölcs megtartja eredeti színét és zamatát, a savanyúság kemény, ropogós, friss színű marad. Gyümölcscefre erjesztésénél a megfelelő ph érték (2,8 - 3,2) beállításához a legbiztonságosabb borkősavat használni.
Adagolás: Gyümölcs feldoglozásánál, savanyúság készítésénél az ízlés szerinti borkősav mennyiséget vízben feloldjuk és a készítményhez adjuk.
- Bor készítésénél: a kimért mennyiséget oldja fel musban vagy borban és adagolja a kezelendő tételhez, majd jól keverje el. Borászati felhasználás előtt laborvizsgálat szükséges és a Bortörvény előírásait kell betartani.
Vélemények
Hasonló termékek
UVAFERM CM hidegtűrő borélesztő 20 g
Deriton - Borászati derítőszer 1 kg
Törzsoldat 1 l
UVAFERM 228 aromafelszabadító hidegtűrő borélesztő 20 g
UVAFERM PM hideg- és alkoholtűrő borélesztő 20 g
UVAFERM DANSTIL A borélesző 20 g
UVAFERM UVAVITAL élesztőtápanyag 20 g
UVAFERM OPTI RED élesztőtápanyag vörösbor- készítéshez 30 g
OPTIMUM-WHITE – aromamegőrző redukáló hatású élesztőtápanyag 30 g
Illat és aromafokozó élesztőtápanyag álinkacefrékhez, fehér-és rozé-musthoz/borhoz.
Szénsavas mész 250 g
Habzásgátló Foamsol 100 ml
Gyümölcs- és szeszcefrékhez, borseprőkhöz. Vízbázisú szilikon habzásgátló anyag.