Leírás és Paraméterek
Felhasználható a must derítéséhez is. Használatával megelőzhető a borhibák és betegségek kialakulása. A csomag tartalma 400 liter bor derítéséhez elegendő.
Felhasználás: min. 80 g derítőszert 4 dl hideg vízben elkeverünk. Keverés után 4 dl forró vízzel felöntjük. 24 órát állni hagyjuk.
Derítés: a derítőoldatot 100 liter borhoz öntjük, abban alaposan elkeverjük. 2 óra múlva ismét megkeverjük. A bor 7-10 nap után tükrös lesz, fejthető.
Vélemények
Hasonló termékek
Lallzyme Cuvée-Blanc pektinbontó és aromafelszabadító enzim 10 g
LALLZYME BETA aromafelszabadító enzim 10 g
LALLZYME HC pektinbontó enzim 10 g
Lallzyme EX-V pektinbontó, erős macerációs és extrakciós enzim 10 g
Habzásgátló Foamsol 100 ml
Gyümölcs- és szeszcefrékhez, borseprőkhöz. Vízbázisú szilikon habzásgátló anyag.
OPTIMUM-WHITE – aromamegőrző redukáló hatású élesztőtápanyag 30 g
Illat és aromafokozó élesztőtápanyag álinkacefrékhez, fehér-és rozé-musthoz/borhoz.