Leírás és Paraméterek
„EK-műtrágya”
Kénhiány kezelésére alkalmas műtrágya.
Minden szántóföldi és kertészeti kultúrához alkalmazható.
Hatóanyag tartalom (S): Kén (S) 99,9 %
Felhasználás, adagolás: A kén a növényi életfunkciók fenntartása, a termésmennyiség és minőség növelése érdekében nélkülözhetetlen elem. Növeli a növények stressztűrő- és ellenálló képességét. Hiány esetén a nitrogénhasznosulás romlik. Az egyre szigorodó környezetvédelmi előírások miatt, a növények számára a légkörből felvehető kén mennyisége egyre csökken, így szükséges a pótlása. Átlagos adagja: 20-40 kg/ha.
Tárolás: Eredeti, zárt csomagolásban, más anyagoktól elkülönítve, tűz- és hőforrástól távol, jól szellőztetett, száraz, hűvös, de fagymentes helyen tárolható.
Környezetvédelmi figyelmeztetés: Tilos a készítményeket, azok fel nem használt maradékát, azzal szennyezett csomagoló burkolatát folyókba, állóvizekbe, vízfolyásokba, tározókba juttatni.
Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap.
Vélemények
Hasonló termékek
Habzásgátló Foamsol 100 ml
Gyümölcs- és szeszcefrékhez, borseprőkhöz. Vízbázisú szilikon habzásgátló anyag.
Rendelhető1.100 FtOPTIMUM-WHITE – aromamegőrző redukáló hatású élesztőtápanyag 30 g
Illat és aromafokozó élesztőtápanyag álinkacefrékhez, fehér-és rozé-musthoz/borhoz.
Rendelhető900 FtUVAFERM OPTI RED élesztőtápanyag vörösbor- készítéshez 30 g
Színanyag megőrző vörös borokhoz.Rendelhető900 FtLallzyme EX-V pektinbontó, erős macerációs és extrakciós enzim 10 g
Érett tanninú kékszőlők macerációs és színextrakciós enzime nagy testű, erőteljes illatú, tanningazdag, érlelésre szánt, különleges vörösborokhoz.Rendelhető1.550 FtUVAFERM 228 aromafelszabadító hidegtűrő borélesztő 20 g
Aromafelszabadító, hidegtűrő borélesztő fehérbor és gyümölcscefre erjesztéséhez.Rendelhető800 FtUVAFERM PM hideg- és alkoholtűrő borélesztő 20 g
Friss, gyümölcsös rozék és fehérborok, hidegen erjesztett cefrék, pezsgők és borkülönlegességek erjesztésére.Rendelhető800 FtLALLZYME HC pektinbontó enzim 10 g
Fehér-és kékszőlők enzimes kezelésére, musttisztításra, gyümölcscefrék pektinbontására.Rendelhető1.650 FtDeriton - Borászati derítőszer 1 kg
SiO2 - hatóanyagtartalom min. 65-70%, granulátumElőrendelhető750 FtTörzsoldat 1 l
A kéndioxid gáznak vizes oldata – tökéletes helyettesítője mind a borkénnek, mind pedig a kénspraynek.Rendelhető750 Ft375 Ft-50%LALLZYME BETA aromafelszabadító enzim 10 g
Nagykoncentrációjú enzimkészítmény β-glükozidáz aktivitással, a fajtaaroma fokozására illatos fehér fajták újboraiban.Rendelhető1.700 FtUVAFERM CM hidegtűrő borélesztő 20 g
Világszerte jól bevált fajélesztő. Pálinkacefrékhez, vörös- és fehérborokhoz, erjedésben megakadt újborok erjesztéséhez.Rendelhető680 FtBorkősav 100g
Savanyúságot szabályozó, antioxidáns. Beltartalom minimum 99,5%. E334Rendelhető660 FtLallzyme Cuvée-Blanc pektinbontó és aromafelszabadító enzim 10 g
Fehér szőlők macerációs enzime, jó minőségű szőlők hosszú idejű áztatására kifejlesztett enzim.Rendelhető1.750 FtUVAFERM DANSTIL A borélesző 20 g
Kedvező árfekvésű, univerzális élesztő. Egyszerű, tiszta ízű fehér-, és vörös borokhoz, szeszcefrékhez.Rendelhető500 FtUVAFERM UVAVITAL élesztőtápanyag 20 g
Komplex élesztőtápanyag, az élesztő teljes körű tápanyagigényének fedezésére, egészséges erjedés, komplexebb illat, gyümölcsösebb, teltebb, kerekebb borok.Rendelhető500 Ft